KÖZLEMÉNY

Tisztelt Legyesbényei és Bekecsi Lakosok!

 

Az új típusú koronavírus fertőzések növekedése miatti helyzetre való tekintettel– a lakosság egészségének megóvása érdekében – kérjük Önöket, hogy

2020. november 2. napjától kezdődően 

személyesen csak rendkívül indokolt esetben keressék fel a Bekecsi Közös Önkormányzati Hivatal székhelyét és Legyesbényei Kirendeltségét.

Személyes ügyintézés során a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező, valamint kérjük, ügyeljenek a biztonságos távolságtartásra!

 

 

A személyes találkozások csökkentése érdekében mindenkit arra kérünk, hogy lehetőség szerint válasszák ügyeik intézéséhez az elektronikus ügyintézést.

Amennyiben nem megoldható, a hivatalok bejáratánál elhelyezettgyűjtőládába is elhelyezhetik a beadványaikat. Kérjük – a további kapcsolattartás és ügyintézés megkönnyítéséhez -  telefonos elérhetőséget  minden esetben tüntessenek fel az iratokon!  

 

Bekecsi Közös Önkormányzati Hivatal elérhetősége

Bekecs:     telefon: 47/368-857

                  email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   

Legyesbénye:     telefon: 47/368-212 

                           email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

 

Bekecs, 2020. november 2.
Barta Csilla- jegyző

 

2019 11.29 logo

Magyar Falu Program

magyar falu program logo 1x1

Keresés

Vállalkozások

Bénye-lak


Annabella rendezvényszolgálat